Uteliv

If you wanna scream yeeeeaaahhh!

Janne sendte meg bildene fra lørdagskvelden her om dagen, så da tenkte jeg at jeg kunne poste dem for dere i ett innlegg. Jeg har forresten til gode å sortere bildene fra Thailand også jeg, det er nesten flaut men bare tanken på over 2000 bilder og en masse filmer i HD gjør at jeg mister motet. Vi tok i hvert fall en masse flotte bilder i Thailand så det er en skam at jeg kun har lagt ut noen, selv på face har jeg ikke lagt ut noen. Nå er det skjerpings fremover! Føler jeg kommer til å få litt mer tid til å blogge igjen nå fremover, selv om jeg jobber over 100 % og pendler osv, får håpe denne følelsen holder en stund nå da for bloggen sin del. Her er i hvert fall noen av bildene fra helgen i første omgang:


// Tone, Janne og jeg


// Lars & my man. Sjekk det smilet og øynene da, er det rart jeg er forelska? ;D


// Janne og jeg

Vi var først på vors på Hellemyr, deretter dro vi en hel gjeng i maxi-taxi til byen hvor turen gikk på Kick. Flere synes det var lite folk på byen denne dagen, men skal jeg være helt ærlig så kan jeg ikke huske det jeg. Cato og jeg hadde det i hvert fall gøy på dansegulvet så det kan ikke ha vært så galt tror jeg? ;-) Vinen min ble stjelt ved et uhell på vorset, likevel klarte jeg å få i meg litt alkohyler i løpet av timene. Ser i hvert fall slik ut på bildene!

Er jeg den eneste som har glemt face-albumene siden jeg blogger og publiserer innleggene på face heller?


Aina's B-day


Så skulle Stian låne speilreflekset mitt, det resulterte i dette:og dette:Aina og Jane (eller avbildet fra venstre: Jane og Aina) er 2 søte jenter da i hvert fall ;-)


// Canon EOS 600D + 50 mm f. 1,8

Dette var noen av bildene jeg fikk knipset med mitt kamera fra bursdagsfeiringen, i tillegg var det en hel gjeng fra Stavanger på festen men det er så flaut å skulle ta bilde av folk første gang man møter dem synes jeg, så jeg lot det heller være og minglet med dem heller. Kameraet til Aina ble også sendt rundt, så de føler seg nok ikke utenfor av den grunn vil jeg tro :-)

Nå må jeg hoppe i seng, skulle egentlig gjort det for mange timer siden og det merkes. Har litt forskjellig på agendaen i morgen før jeg skal på kveldsvakt, og så drar jeg direkte fra jobb og østover. Allerede til torsdag reiser jeg innover til Oslo for helgen, gleder meg sånn! :-)


Saturday night

På lørdag var jeg ute med ei venninne, Camilla. For 1 uke siden kom hun hjem fra Afrika, etter å ha vært bortreist i 7 måneder, så det var utrolig koselig å se henne igjen. Vi jobber sammen i hjemmesykepleien og i morgen (i dag, egentlig, sett med tanke på tidspunktet jeg skriver dette innlegget) har vi første vakt sammen igjen - det blir så koselig å se det store smilet hennes tilbake på jobb igjen! :-) I går vorset vi litt hos meg med vin, ost & kjeks, samt diverse tilbehør, før vi dro ned på et litt større vors nede i byen sammen med noen kamerater. I 24-tiden gikk turen på byens utesteder.
Her er et lite bildedryss fra vorset hjemme hos meg:


Skjønne Camilla!Og her er kveldens sang, jeg har helt dilla på denne for tida:


Flo Rida ft. Sia - Wild ones

Tusen takk for herlige kommentarer på forrige innlegg ang. den nye kjolen min, dere er så skjønne! Jeg besvarer dere alle i morgen, nå må jeg sove noen timer før jeg skal på jobb. Vil bare si tusen takk til herlige Rikke, som gav meg en positiv vinkling på natt-blogging, nemlig at hun sa hun synes det var koselig å våkne opp på morgenen til et nytt innlegg på bloggen min. Guess I never thought of it that way - plutselig følte jeg ikke "press" på å skulle blogge på for- og ettermiddagstid lenger, så tusen takk søteste Rikke, you made my day! Hun blogger utrolig bra, gir mye av seg selv og tar mengder av fine og inspirasjonsrike bilder, dere finner bloggen hennes her! :-)

Hva har denne helgen bydd på for dere? ♡

The weekend

Jeg har hatt en fantastisk gøy helg! Litt sen oppdattering, men dersom dere har lest innlegget nedenfor vet dere jo allerede hvorfor. På fredag var jeg som nevnt hos Hans Erik, en kamerat. Vi spiste pizza mens vi så håndballkampen + siste del av idol også hjalp jeg han litt med sykepleieeksamen. På lørdag møtte jeg Sunniva i byen hvor vi kikket litt rundt. Deretter var vi på sushi-restaurant og så tok vi en halvtime sol før vi vorset hos henne for kvelden. En kamerat hjemmefra, Lars Erik, kom også etter hvert før vi egentlig skulle gå samlet til et vors hos ei venninne litt lenger ned i byen. Vi kom oss dog aldri dit for plutselig var klokken by-tid. Haha! Vi møtte Linn Cam dem heller på byen i hvert fall og hadde det veldig gøy ute! På søndag var jeg skikkelig klein i formen og sov til langt på dag, deretter dro jeg ut til Vågsbygd hvor Sunniva og lillebroren hennes hadde bestilt pizza. Det gjorde godt for en uttørket kropp, også så vi 2 filmer. Den ene var dødssøt, anbefaler dere å ta en titt på den (legger ved video nederst i innlegget). En perfekt søndag dagen-derpå. Nå, et lite bildedryss
Synes det er noe spesielt ved naturlige bilder, jeg er kanskje litt rar sånn ;p hehe

Jeg tar ikke med meg speilreflekset på byen så det ble med et lite bildedryss fra vorset. Her er en trailer fra filmen vi så på søndag. The cutting edge: going for the gold, heter den (2006).Har du sett denne filmen?

Outfit - Halloween!Da er jeg klar for Halloweenparty hos Silje og dem, gleder meg stort og tror dette kommer til å bli en fantastisk fin og ikke minst gøy kveld! Jeg synes det er så gøy å kle seg ut og valget stod mellom å være litt bad-ass i kveld i et litt spritet opp kostyme, eller en nurse. I og med at jeg ikke fikk bestemt meg for hva jeg skulle denne helgen før i torsdag kveld har jeg ikke kjøpt noe nytt kostyme for denne sesongens Halloween, men jeg gikk i hvert fall for en kombinasjon med en liten twist. Se forresten hvor flink venninne jeg har:


(hun laget den selv i går, flinka!)

Håper alle får en kjempegøy kveld! ♥

 

 

Outfit

Dette var lørdagskveldens outfit, jeg kom på at jeg ikke har fått vist dere dette for bildeopplasteren var nede da jeg prøvde tidligere denne uka. Et noe annerledes outfit for min del når jeg skal ut på byen, vanligvis pleier jeg å gå i kjole eller lignende. Det var deilig å gå i bukse, og siden jeg hadde tynn genser på meg kunne jeg droppe jakke så hadde jeg en ting mindre å passe på også - ganske så praktisk i grunn ;-)


Love open-back!
Det hadde vært finest uten bh til dette, men jeg tror ikke det hadde tatt seg så ut for anledningen, jeg skfitet heller til sort bh før jeg dro i hvert fall da det så bedre ut til outfitet :p

Nå skal jeg en tur til byen og møte ei venninne, håper dere får en fin torsdag ♥

 

 

She totally notebooked him

Frozen moments fra lørdagskvelden, hos Lars:
 Med altfor mye tequila. Men en veldig gøy kveld, spesielt på vorset hos Lars! Guttevorspiel er noe av det gøyeste jeg vet om, så glad for at jeg har en del kamerater her i Kr.sand, blant gutter er det aldri noe drama eller fuzz. Nå ligger vi og ser på The Notebook, den filmen er så skjønn. & har spist dagens andre middag, og vært på kveldstur. Snart sovetid kjennes det på kroppen. I morgen har jeg kveldsvakt i hjemmespl. Også skal jeg vise dere denne ukens shoppingfangst. Jeg har blant annet fått et skikkelig crush på noen nye sko. God natt alle sammen ♥ 

Dejlig søndag

Det har blitt dårlig blogging de siste dagene, grunnen er at jeg kun har vært hjemme i 5 min siden torsdag morgen. På torsdag var jeg hos Lars, vi solet oss på takterassen hans helt frem til jeg skulle på jobb, deretter dro jeg til Linn Cam etter jobb og så drakk vi et par glass vin og dro ut på byen. Torsdag og fredag denne uka var det augustfestivalen i Kr.sand. Vi dro på Harveys og møtte resten av gjengen. Veldig gøy kveld! På fredag våknet jeg opp hos Linn Cam kl 06:30, stelte meg og dro på dagvakt på sykehuset. Deretter hadde vi planer om en liten shoppingrunde i byen men da jeg hadde syklet fra sykehuset og kom ned til byen begynte det å pøsregne, jeg så ut som en drukna katt da jeg endelig kom frem til døra hennes. Senere vorset vi hos Linn Cam med Aina og & 2 venninner av henne før vi dro på Bakgården (faktisk) og ble sjekket opp av 40+.
WhoppiYey, you say?

På lørdag var vi på shopping i byen i mange timer, vi skulle blant annet finne en fin topp som Linn Cam kunne ha på seg til kveldens festligheter, & to make a long story short, det var inget lett mission & resultatet ble kun 1 bukse, som hun ikke brukte engang og endte opp med at hun lånte klær av meg av meg heller. Vi spiste middag på fiskebrygga sammen med familien hennes og deretter dro vi hjem til henne, stelte oss og dro på vors hos Lars. Us two girlies and 10 boys, I like it.  


Torsdagskveldens outft:Nattmat, Mac&cheese

Friday-night:


Jeg legger ut bildene fra lørdagskvelden i neste innlegg slik at dette innlegget ikke blir for langt. I dag våknet jeg hos en kamerat som hadde passet på at jeg kom trygt hjem etter en kveld med litt for mye brun tequila. Slik tilbringes denne søndagen - dagen derpå. Tomatsuppe med ost, makaroni & egg, brownies, United 93 & nå Dear John, liggende på en madrass på gulvet med masse puter. Som jeg sa, en dejlig søndag. Etterpå skal vi gå kveldstur på Odderøya. Har dere hatt en fin helg? ♥ 
 

På hjørnet

Reiste ned til Kr.sand igjen i går, Lars Petter og jeg kjørte sammen & han kom og hentet meg like før kl 18. Han hadde vært i Skien og besøkt en kamerat i helgen så det var koselig, var en stund siden jeg hadde sett han nå så vi skravlet om alt mulig hele veien ned til Kr.sand. Før jeg reiste hadde vi kosestund med familien & mamma laget denne:


Mmmmhh, så delich! Mamma sin kakao er den beste - i hele verden! ♥

Søndagens reise-outfit:I går kveld var Linn Cam, Steffen, Geir Atle + en kamerat til og jeg På Hjørnet og tok noen drinker, for min del Aloe Vera (som har blitt min nye favoritt), men jobb kl 07 i dag så det ble ingen stor ståhei, for min del. Linn Cam der i mot hadde drukket 2 flasker vin + vodka på forhånd, så hun var i form. Sjarmerende søt! Det var akustisk aften der i går og Steffen spilte gitar & sang. Alene! Han var veldig flink.
Bildedryss:


Linn Cam & jeg


Geir Atle


Steffen

I dag har jeg da som sagt hatt dagvakt i hjemmesykepleien & hatt en ny sykepleierstudent med meg. Det var koselig, man arbeider jo mye alene i hjemmespl., så det er koselig med selskap & ny input enn kun ens egne fotspor & tankegang. Hun var veldig flink & da er det alltid gøy. Nå får jeg straks besøk av Linn Cam, vi skal lage Pepperbiff også skal vi se en koselig film, joggebukse-kveld. Håper dere får en like fin kveld ♥

Veronica Maggio

Som nevnt i forrige innlegg spilte Veronica Maggio på Studiestartfestivalen på UiA på tirsdag. Vi var en gjeng som vorset i byen hos Mariann & Silje før vi dro dit (edit: løp til bussen fra Kongensgt. til Henrik Wergelandsgt., det er en del kvartaler på wedges for min del, just sayin'). Linn Cam var som nevnt også med på vorset men følte seg ikke i form og dro heller hjem da vi dro opp til UiA, kjipt men nødvendig & jeg synes det var koselig at hun gjorde et tappert forsøk på å bli med på morroa i hvert fall. Her er noen bilder fra gårskvelden. Mariann prøvde å ta bilde av oss alle på vorset men akkurat da klarte jeg å sluke et potetløv så jeg nesten ikke fikk puste & ble tilnærmet blåsprengt i ansiktet, typisk meg, jeg kan jo ikke si annet. Det egner seg hvert fall dårlig til pic. & enda dårligere å ikke rekke å spise middag før vin inntas så man må kompensere med potetløv.Så møtte vi broren til Ingar (ovenfor, eller Ivar som jeg kalte han resten av kvelden, jeg hadde visst byttet ut n+g med v), han var "fotograf" og skulle ta bilder av oss & slik ble resultatet:


Har også ett som er enda værre, om det er mulig? Med tanke på at det er tatt på 1000-meters avstand, så joda, det er tydeligvis mulig dét. Slik ble avslutningen på kvelden, ganske blurry, som kvelden forøvrig i grunn. Veronica Maggio var i hvert fall dritbra, har ikke filmet noen hoppe-video-i-altfor-full-tilstand denne gangen men legger med to sanger:Det tok selvfølgelig helt av da hun spilte denne:


I dag (onsdag) hadde Linn Cam og jeg planlagt å dra til Køben og bli til søndag men da hun fikk lønn denne måneden hadde hun blitt trukket 50 % skatt og fikk dermed mye mindre lønn enn hun hadde tiltenkt, så vi slo dette fra oss i helgen og satset heller på en tur i september om ikke én siste mulighet kunne betale for henne. Som til slutt ordnet seg. Long story short - Jeanette lå og sov da ferga til DK gikk i dag og var ikke å få kontakt med før 3 timer senere, hvor hun våknet til flere meldinger om at hun måtte våkne for nå skulle man reise. Just great, hvem andre klarer det?? Jeg skylder på Studiestartfestivalen, eller vinen. Eller begge deler. Linn Cam kom seg i hvert fall til Kolding i DK da, til en flamme så det var koselig, siden han hadde vært så snill og betalt hele reisen for henne ♥ Jeg er bare glad for at det gikk mer utover meg enn det gjorde med henne :-) Så, enda en long story short - nå sitter jeg hjemme i Porsgrunn i hvert fall, jeg hadde jo en del dager fri nå så da tenkte jeg det var koselig å reise litt ut av byen i hvert fall & se alle kjære hjemme igjen ♥

PS: (du vet hva jeg skal skrive nå ja?) dette innlegget er forhåndsskrevet.


Under the coconut tree we stay

Da var en koselig helg omme & en ny uke titter frem. På fredag la som nevnt Sunniva mer highlights i håret mitt, hun la inn mye men ikke tett i tett i hele håret i og med at jeg ikke ville bli heeelt blondine. Da hun skulle føne det så jeg bare at hun tittet på meg i speilet for å se reaksjonen min og smilte lurt 'det ble ganske lyst', sier hun, og smiler litt til mens jeg satte i gang å skratt-le med et ørlite snev av forskrekkelse. Det ble ganske så mye lysere enn hva vi hadde tiltenkt, og da alt håret var tørt tenkte jeg bare at åja, er det slik jeg ser ut som blondine? Det var rimelig uvandt og alle som har sett meg siden har bemerket at jeg har blitt lysere i manken, så alle behandlingene har jo hatt sin virkning da i hvert fall. Jeg er fortsatt ikke vandt til det ennå, men jeg begynner å bli det. For sikkerhetsskyld har vi holdt av en time til tirsdag om jeg bestemmer meg for å legge inn litt mørkere striper for å dempe effekten, men jeg tror ikke jeg kommer til å benytte meg av den timen foreløpig. Det er jo gøy med forandring, og de sier jeg kler det, men det som er av betydning er jo at håret & hårfargen passer til meg og den personen jeg er.


Som dere ser er det en del hår hun ikke har lagt highlights i


Likevel ble det slik, bildet er tatt i går. & i virkeligheten er det enda lysere når jeg ser meg selv i speilet :p

Da jeg kom hjem på fredag etter litt shopping og noen timer med søvn på stranda, fant jeg denne i postkassen min rett før jeg skulle skifte og haste videre til jobb:


Passet perfekt for anledningen, denne er veldig god for håret mitt! Skriver en anbefaling om en liten stund, også skal jeg skrive en anbefaling om SP Repair hårkuren jeg kjøpte for en stund siden denne kommende uken. Den er jeg strålende fornøyd med, har brukt den i 1 mnd nå! Nå venter jeg bare på den siste leveringen fra England som jeg har bestilt.

På lørdag var jeg på jobb i hjemmesykepleien før jeg møtte Mariann i Nupen parken etter jobb. Deretter dro jeg hjem ved 17:30 tiden og stellet meg, så ned til byen for å møte Linn Cam før vi busset videre til Vågsbygd & vorspiel hos Aina kl 21 :-) Jeg tok ikke så mange bilder i går kveld, men Linn Cam tok en del så slenger med litt ymse, låner noen bilder av henne også :-)

Utgangen ble på Kick & jeg ble etter hvert så full utover kvelden at jeg ikke hadde klart å komme meg hjem til Lund så jeg våknet opp hos Linn Cam i formiddag med den verste hodepinen & kvalmen, sov litt videre, Linn Cam laget frokost til oss og deretter sovnet jeg litt igjen i sengen hennes pga jeg var så dårlig. Selvforskyldt, selvsagt. Etter 1 time med ekstra søvn begynte jeg å føle meg bedre så jeg dro da på jobb. Det var godt at formen min etter hvert steg for i kveld ble jeg nødt til å jobbe for 2 stk & komme meg gjennom 2 arbeidslister da Helena brått ble syk og jeg kjørte henne hjem. Det gikk greit men jeg var litt sliten da vakten var omme, det skal jeg ærlig innrømme, det er jo ikke hver dag jeg jober for 2 personer. Nå kaller sengen på meg, har kveldsvakt i hjemmespl. i morgen også så kan ta igjen litt tapt søvn om jeg ønsker det. Yr.no skriker stor sol i morgen, så jeg tror ikke det. Får heller sove på stranda, jeg. Sweet dreams hon's ♥

PS:Jeg er som dere kan se etter gårskvelden den stolte eier av 1 nytt blåmerke, nå har jeg ett på hvert lår. Tidenes største hver av dem også, faktisk så ille at Linn Cam tok bilde av det gamle på bussen i går uten at jeg visste om det, dæva litt da jeg så bildet på face i går kveld. Hun kunne vel forutse at jeg kom til å få et nytt i løpet av kvelden :p Skjønner ikke hva det er jeg driver med, kan ikke huske å ha kommet borti noe heller. Vondt gjør det også.

& PS PS: Dette innlegget er forhåndsskrevet.

So how come when I reach out my fingers, it seems like more than distance between us?

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra tidenes slappeste kveldsvakt på sykehuset. Da jeg kom på jobb i kveld hadde jeg kun 2 pasienter, vanligvis ramler det da inn minst 3 nye pasienter i løpet av vakta i og med at det er 3 isolater ledige. Men ikke i dag. Så i dag har mine 2 pasienter fått masse tilsyn, i tillegg har boka mi fått mye omtanke da jeg har rukket å lese over 100 sider i løpet av kvelden på jobb. Veldig glad for at jeg tok med boka mi, for å si det sånn, slik at jeg hadde noe å fordrive død-tiden med. De første 2 kapitlene i boka gav meg veldig lite og jeg hadde lyst til å gi meg og heller give løs på en av de 4 andre nye bøkene, men jeg bestemte meg for at det kunne jeg ikke gjøre ettersom jeg hadde hørt så mye bra omtale om den. Og nå forstår jeg hvorfor, klarer rett og slett ikke legge den fra meg, den er så spennende, innholdsrik & ikke minst kunnskapsrik. Jeg er så glad for at jeg er glad i å lese bøker, en utrolig deilig tanketømming å kunne reise inn i en annen verden,
spesielt når kveld blir til natt.

I går hadde jeg dagvakt på sykehuset, deretter tilbragte jeg litt tid i Nupen parken i byen før jeg dro hjem, laget middag og stelte meg for kvelden. Så dro jeg på vors i byen hos Linn Cam, vi kom ganske sent i gang men hadde det veldig koselig før vi dro på Kick og møtte masse kjentfolk i går. Følte omtrent alle var ute i går, det var kjentfolk så langt øyet kunne se, men samtidig var det egentlig utrolig få folk på Kick kontra hva det pleier å være på en lørdagskveld. Uansett var det en gøy kveld, så et lite bildedryss:


PSssttt: alle blåmerkene er fra Sand-volley tidligere i uka + alkoholisert tilstand x 2 denne uka!
Så vet dere dét, også :p


Cam er DJ'en for kvelden, plutselig kom Chris Brown - Forever, mens jeg satt og fortalte henne om turen vi hadde til Kos for noen sommere tilbake, jeg ble jo heeeelt i ekstase, dere synes dere ser meg, huh? :p
& det er nettopp denne sangen som minner meg om den turen mer enn noe annet & om Siljus & tiden vi ble bestevenninner, bare ta en titt her:

video:capture2008091411
1 stikkord bare, her er vi shitdritings til 1000! Men det er minner altså, for en tur! "Filmej du nå? Neiii?? Æje lyd å? Neeeii???" Kjære himalaya, I must say.


Chica er glad i å bli klødd ♥På Kick, dobilde :p
Hadde noen flere bilder fra timene på Kick, men de var så himla uklare, I wonder why..?


Jeg er så bergtatt av hunden hennes, jeg kan ikke beskrive med ord hvor herlig hun er.
Du er så heldig som har henne cam! :-)

Nå må jeg avslutte, skal på dagvakt i hjemmesykepleien i morgen, men jobber heldigvis bare fra 08-14 i morgen. Deretter har jeg fri helt frem til helgen faktisk, de fridagene skal nytes. Tenkte også jeg skulle komme meg til Sunniva denne uka før hun reiser til Tyrkia & sette flere highlights i håret & forme det igjen, blir så fort lei og vil ha forandring så det skal bli deilig :-)
Sweet dreams alle sammen ♥

PS: dette innlegget er forhåndsskrevet.


You got my heartbeat running away

God kveld (det stod opprinnelig 'morgen' her) alle sammen! I dag våknet jeg klokka 07:09, i følge telefonen min. In reality var egentlig klokken 09, telefonen min var helt klikk i går & jeg gruer meg til å få telefonregninga mi neste måned da jeg ikke kan fordra å skrive melding på telefonen min og heller ringer rundt til folk, bare fordi det går så mye fortere. Spesielt når jeg er full. Super-clever. I natt sov jeg hos Cam etter vi hadde vært ute. Jeg dro hjem kl 10 da hun skulle på jobb, vasket en maskin med tøy og ryddet hele kjøkkenet som så beyond bomba ut, før jeg laget en god frokost med eggerøre & laks og begynte å skrive dette blogginnlegget. & idét jeg skulle legge inn en html-kode før jeg skulle trykke publiser forsvant alt. Jeg tror jeg bannet utover hele Lund i det øyeblikket jeg så skjermen ble hvit i det lange blogginnlegget jeg 2 sek tidligere hadde foran meg, deretter streiket jeg og satte meg heller til å furte med boka mi før jeg syklet til jobb.

I går vorset vi hos Cam, et riktig så hyggelig jente-vors med neglelakking og mye fotografering sammen med hunden hennes, som forresten er adorable og dødssjarmerende! Cam hadde store planer om å sjenke en Jea, som allerede var ganske full, enda fullere. Den planen lyktes hun i! Etter vors dro vi på Harveys & danced the night away og møtte resten av gjengen.
Her er et bildedryss fra vorset:


Synes dette bildet er så søtt av dem :-)


Kosingen ble tilsynelatende litt mer " brutal" etter hvert som alkohol-inntaket økte :p


& så litt kosing før sovetid, Chica er dødsherlig, I'm beyond amazed ♥

Nå har jeg kommet hjem fra jobb og mens jeg satt her i min egen verden og blogget så dundret det plutselig løs på verandadøra mi! Shit, tenkte jeg. Jeg kikket ut med det som må ha vært det mest skrekk-slagne blikket med vidåpne øyne in all times, jeg var dødssikker på at noen kom for å rane meg! Så skimter jeg 3 gutter som glor inn & dæver av latter. I forkant av sistenevnte syn økte pulsen min fra 60 til 500 på 2 sek, føltes som hjertet skulle stoppe på et tidspunkt! Casper, Jesper & Jonathan, eller nærmere sagt Roger, Jesper & Jonathan. De skremte livsskiten ut av meg. Jeg tror jeg døde av skrekk et lite øyeblikk, I promise! Nå skal jeg lese litt før jeg legger meg til å sove, gleder meg.
Drømmehjertet
heter boken jeg leser nå, liker den godt så langt.


Gårsdagens sang, jeg har fått hekt på denne!

Drømmehjerte

God ettermiddag, i skrivende øyeblikk sitter jeg ute på terassen og skriver dette blogginnlegget. Har nettopp kommet hjem fra en bytur sammen med Linn Camilla og nå har jeg har endelig fått ordnet meg en 10 meter lang skjøteledning så heretter kan jeg sitte ute i sola i timesvis og blogge. Whooppiiyey! Tenkte jeg skulle oppdattere dere litt ang. timene før den triste beskjeden på tirsdag + gårsdagen. På mandag var det som nevnt Moonday, her kan dere få se et bildedryss fra kvelden:


Mmmmmhh! Jeg har forresten funnet min nye favorittdrink, Aloe Vera heter den.
En blanding mellom syrlig & a hint of sweet, taste it!

Vi måtte vente litt på Tollboden før Aina og jeg fikk smisket med vakten slik at alle sammen kom inn på Harveys. Hadde jo glemt å skrive oss opp på listen :pFør jeg skulle på jobb på tirsdag tok Linn Camilla og jeg en tur på Fiskebrygga og koset oss med is i sola:

Linn Camilla var så fascinert av is-spisingen min at hun bare måtte ta et bilde av det :p

I går og i dag har jeg hatt fri i og med at jeg skal plutselig fikk jobbehelg da det hadde skjedd en feil ift. vaktboka og turnusen jeg fikk utdelt før sommeren. For 1,5 mnd siden bestilte jeg konsertbilletter den kommende helgen, men heldigvis fikk jeg de beste vaktene i forhold til at jeg i hvert fall får deltatt på konserten selv om jeg må jobbe denne helgen. Så fortvil ikke mine kjære venner, alt ordner seg :-) I går var jeg på stranda og deretter på Ikea med Linn Camilla & Jon, deretter dro vi og spilte sand-volley på Justnes-halvøya. Det var dritgøy å spille igjen, har ikke spilt på mange mang år, selv om jeg suger maks og til slutt meldte meg ut etter 9 omganger(+). Men serving er jeg god på da, dro noen poeng for laget mitt der, heldigvis. Ellers må jeg si at jeg var virkelig imponert over de andre som i forkant sa "vi er jo ikke noe gode vi heller, spiller bare for gøy". Vel, doh! How funny are you, realy?

I sta var jeg som nevnt i byen, fikk også ordnet meg bøker jeg har hatt lyst til å lese en stund. Så nå tenkte jeg å ta en elle-melle for deretter å drømme meg bort en times tid. Det hendte noe i sta som jeg kjenner et voldsomt snikende behov for å rømme litt fra akkurat nå. Har hørt disse er fantastisk gode, gleder meg allerede.I dag er det sommerens siste Sommer på Torvet så skal ut i kveld også, blir gøy forhåpentligvis! Trenger det nå, og ikke minst for å koble av mtp. morgendagen & hva lille Missi'en vår skal igjennom. Håper dere får en finfin kveld ♥


Yet another fab summerday

Og den er enda ikke over, sweeeeet! I skrivende øyeblikk klarte jeg nettopp å søle bacon-ost utover den ene ny-innsmurte leggen min med sparkling bodylotion. Polarbrød med bacon-ost + vanlig skivet ost er nemlig dagens (noe sene) middag. Vanligvis pleier jeg å alltid ha frossen-mat fra Findus i frysen når jeg skal ut, men i dag ble det en spontan avgjørelse for ikke så lenge siden og jeg har dermed ikke rukket å planlegge noe. Fader at jeg er så lett til å overtale til utgang, det er jo Moonday i dag og superbillig drikke på Harveys. Blir gøy! Skal ned på vors i byen hos ei venninne nå så jeg må nesten avslutte her. Etter jobb i dag tilbragte jeg tiden her:
Galgebergtangen på Lund, koselig og idyllisk ♥


Dagens outfit: kjole fra John Zack


DetailsNå må jeg løpe, eller ehh sykle. Anyway, håper dere får en like fin kveld som jeg har i sikte, love ♥


Natteravn

Så var det torsdag. Eller altså, egentlig er det jo en tirsdag i dag, but you know. This is a blog, en noe forsinket blogg but still. På torsdag stod jeg opp tidlig, ryddet leiligheten min videre og klargjorde den for besøk og deretter dro jeg ned i byen, møtte Janne & kjøpte 2 x Cava for både torsdag og fredag. Lørdagens vin orket jeg ikke drasse med meg så den ble det til at jeg måtte handle på lørdag. Jeg gadd jo rett og slett ikke se ut som den alkohol-likeren heller da, noe må man jo skjule under fasaden, tross alt. Deretter satte vi kursen mot Bystranda, været var fint, himmelen var lettskyet og luften var varm. Da vi kom litt nærmere sjøen bestemte vi oss for å legge oss i Nupen parken, i et område med lè som vi hadde oppdaget dagen før. Det begynte nemlig å blåse opp en del. Der lå vi frem til ca 15, de eneste i hele parken iført bikini. Andre hadde jakke & bukse på seg og tenkte vel sitt om oss. Kunne nesten høre tankene deres, vet dere. Men altså, vi fikk jo i hvert fall gevinst for å ligge i parken denne dagen da tross alt, i form av brunfarge på kroppen. Og nei dere, ingen forkjølelse som tilleggs-"gevinst". Phuuuuh, flaks.

Deretter dro jeg hjem, ryddet leiligheten min litt mer (yes, det var mye å rydde etter at jeg brukte hele første kvelden på å sortere alle klærne mine, bare). (Noe som i grunn ikke er bare-bare, da jeg har altfor mye klær). (Så mye at jeg ikke har plass i skapet mitt). Men nok om det, deretter stelte jeg meg og så var jeg klar til å ta i mot foreldrene mine. De kom noe forsinket fra østlandet grunnet trafikk, jeg gikk ut, iført kveldens antrekkJanne og jeg skulle jo på kick-off Palmesus denne kvelden. Så står jeg der da, klar til å ta i mot bagasjen. & nå kommer det en morsom historie, hold dere fast! Prakket med bagasje i- og under hver arm, snur jeg meg og er klar til å gå inn. ... smeller utgangsdøra til bygget jeg bor i igjen, rett foran øynene mine. Also known as; smekklås er noe j*vla shit! For hadde jeg nøklene med meg ut? Nei. dere, en utvei. Eller det kalles kanskje en løsning. Anywhoooo, jeg hadde heldigvis vært så lur å la verandadøra stå åpen. & heldigvis er jeg også så lur at jeg bor i 1.etg, thank God. Så, igjen dere, & dette er vel et syn naboene & alle rundt i det heldige øyeblikket aldri vil glemme. Stram & kort kjole opp, over rumpa it is, rumpa bar, tar fatt i rekkverket, finner krefter (& ikke mist balanse) jeg ikke ante jeg hadde & klatrer som Klatremus selv over rekkverket & vips så er jeg på terassen min. Nevnte jeg at rompa var bar? & at kjolen ikke sprakk opp ikke minst? Mamma lo så hu grein. Pappa med.
Yesda, velkommen til Jeanette på sørlandet, slik gjør vi det her i gården! ...

Bildedryss (åneida dere, ikke av Klatremus-over-verandaen-øyeblikket):


Vorser på terassen før Sommer på Torvet & Kick-off PALMESUS
Med barnehåndklærne mine som pledd, haha!
(Jaaaa, ville jo ikke ta ut de lyse pelspleddene mine på den våte terassen, det er jo forståelig :-) )

Etter en liten stund begynte det å regne og vi bestemte oss for å droppe turen på Sommer på Torvet. Det var jo ikke akkurat mye sommer, liksom. Så da gikk turen heller direkte på Kick. Mamma ble så fascinert av solnedgangen, & alle jentene måtte jo selvfølgelig ta et bilde av den. Noen mer på druen enn andre. :


Fantastisk vakker, ser ut som en solnedgang på bilder jeg har sett fra Afrika synes jeg ♥

Etter en flaske vin hver kapret Janne og jeg en taxi og kom oss ned til byen. Er du ledig? FLOTT! *slenger rumpa ned i setet*  Stakkaren rakk ikke svare for seg engang.. heldigvis var han ledig. Vel fremme i byen strente vi rett mot Kick & danset resten av kvelden. Plutselig kom også denne karen på scenen:


Kjenner dere han igjen? Jeg kjente han ikke igjen, men nå skal det jo sies at jeg hadde litt vin-briller på da. Det er Rasmus Seebach, i hvert fall. Det klinget ikke for meg da han ble introdusert heller skal jeg innrømme, kanskje jeg ikke hadde spisset ørene helt enda da, men da han gjorde denne introen gikk det opp et lys for meg:

video:cimg5173

"Åååååjjjaaaaa, ÆææÆæÆæHhhhH det er han!!!" Mhm, noen ganger er det litt mørkt med vin-brillene på. Så ble det en del filming av intimkonserten han gjorde for oss & Kick ble plutselig sjokk-fullt. Bare se selv, & Kick er et ganske stort utested altså! Ante heller ikke at han skulle spille på Kick på kick-off Palmesus, noen andre som gjorde det? Anyway var det kos & totally overraskende tydeligvis. Etterpå satte vi oss inn i den innerste baren for å drikke enda litt til (vi ble jo tross alt nesten edru etter de 2,5 sangene som ble spilt på intimkonserten ;p ) Møtte på Jon og en kamerat av han på veien inn for å kjøpe drikke, så vidt jeg kan huske. Jeg fant i hvert fall disse bildene på pinky:
(tror forresten jeg har klart å slå på zoom'en på disse bildene, kan se slik ut..)

Etter å blitt enda "litt" fullere vha. Long island ice-tea danset vi resten av kvelden, og så gikk turen hjem. Jeg hadde heldigvis tatt på med wedges denne kvelden & hadde dermed ikke like vondt i føttene som jeg vanligvis har når vi tar fatt på hjemturen. Men jeg fant ut noe nytt, at det er mye lettere, mer behagelig & ikke minst bra trening - å trippe hele veien hjem fra byen til Lund. Så det gjorde jeg. Jeg får for meg mye rart med vin-brillene mine på. Natten ble tilbragt på sofaen før jeg halvveis ramlet inn i senga på morgenkvisten.

Fortsatt god & full. Hehe jaja, livet som dancing-queen er hardt dere.Vi blogges, nå skal jeg lage meg deilig middag som jeg har sett frem til siden før lunsj i formiddag. Lammekoteletter m/ deilig tilbehør & bare nyte kvelden. Livet tilbake som working-woman er også hardt nemlig, etter nesten 5 uker total ferie fra sykepleier-rollen min tar det på å skulle hjelpe alle andre med alt mulig igjen i tillegg til en ordentlig masete ansvarsvakt i går kveld med kjeft i både den ene & den andre enden & misfornøyde pårørende pga. annet personale, konstant kjiming på vakt-telefon & det ene med det andre + alarmer & ekstra tilsyn hos en psykotisk & veldig paranoid bruker som må vurderes å tvangsinnlegges på psyk muligens. Litt av en start etter ferien, I must say, kjenner jeg er tilbake på jobb i hvert fall. Så etter dagvakt i hjemmespl også i dag har jeg behov for litt Jea-time i kveld med fotbad, selvpleie, hårkur og div div før jeg skal på jobb på sykehuset igjen i morgen. + at jeg skal nettshoppe litt etter middagen, for joda litt må jo en jente kunne unne seg ;-) Kommer sterkere tilbake da. ♥ Until then,

I need to stop chasing boys and focus on myself more. - P. Sawyer, OTH

Blogglysten har ikke vært helt tilstedeværende de siste dagene. Håper det snart snur. Som nevnt i forrige innlegg skulle jeg ha reker&vin-kveld med Janne på fredagen, her er noen bilder:
Noen vinglass, flere loffskiver med reker, et par OTH-episoder etterfulgt av dunkemusikk på anlegget mitt senere, gikk turen ned mot byen. Først innom fiskebrygga men der var tydeligvis aldersgrensen 35+ denne kvelden så vi rygget og satte kursen mot Markens. Først på Kick og så på Harveys, hvor det var absolutely freakshow denne kvelden. Hva skjer egentlig?! Jeg satt bare og måpet mens jeg kikket på alle rundt meg, visste ikke om jeg skulle le, grine eller helle nedpå mer drikke for å døyve synet. & med det sagt, så er det faktisk ikke ofte jeg har fordommer mot andre men dette tok kaka. Vi gikk på Tollboden i stedet og der var det i hvert fall "normale" folk å se. Danset og koset oss også ble det taxi hjem.

Så kom lørdagen, den var desverre ikke like solfyllt. Etter alt for lite søvn i løpet av hele uken klarte jeg å sove helt frem til kl 14, da ble jeg vekket av en tlf-samtale (thank God). Klokka ble 14:30 og plutselig kom jeg på: 'F*en, jeg må jo på polet!'. Vinen jeg hadde forhåndskjøpt for å slippe dette stresset hadde jo vi pælmet kvelden i forveien. Polet stenger som kjent kl 15, veldig unødvendig for dem som har halvveis hangover og halvveis mye tapt søvn. Jeg heiv sammen alt jeg kom over av nødvendigheter i bagen min og løp ned på bussholdeplassen. Deretter spurtet jeg omtrent gjennom markens og inn på polet. Puuuh, rakk vinsalget med 5 min. Lørdagens frokost ble tillaget av- og spist på Kjøkkenskapet:


Så nok ikke videre delikat ut, men smakte dog godt for en sulten mage.
Kylling-i-carry baguette/landbrød + sjokolademelk.

Etter 1 time til å puste ut på Kjøkkenskapet og litt titting i byen gikk turen til Sunniva i salongen, hvor hun satte flere highlights i håret mitt. I tillegg la hun inn noen mørke highlights for å få mer fargespill, samt at hun lysnet det ytterligere i overhåret. Jeg ble veldig fornøyd, og ikke minst til superbra pris. I tillegg fikk jeg kjøpt et nytt favorittprodukt, kan vise dere dette senere. Et absolutt must for meg heretter etter å ha prøvd det i salongen x flere. Vi stelte, ordnet håret og sminket oss i salongen, kvelden ble dermed sponset av kun Glo-produkter. I love them! Deretter kom ei venninne av Sunniva som skulle korrigere håret hennes.
Jeg møtte Janne på bussen i byen, og vi fortsatte vorset hos meg.

Hmm, det var egentlig et outfitbilde av Janne også, men aner ikke hvor det har blitt av på kameraet mitt?


Stjeler derfor dette fra henne så ser dere litt mer av outfit'et hennes for kvelden :-) (også ser dere hvor edru vi er..)


J&J <3

Så gikk turen på Kick. Der var det sykt mye mennesker denne kvelden husker jeg. Møtte også på Lars og en kamerat av han, danset mye med dem og hadde det veldig gøy. Det husker jeg i hvert fall. Deretter dro jeg på nach til Lars sammen med noen kamerater av han, og halvsovnet på sofaen hans etterhvert. Så fulgte Lars meg hjem på morgenkvisten, snill som han er, siden det er så mange voldtektsforbrytere som herjer i Kr.sand for tiden. Det er uhørt og helt forj*vlig, btw. Fælt at jenter skal bli redde for hvordan de skal komme seg hjem fra byturer.

Fant kun 2 bilder fra Kick denne kvelden, tyder vel på at vi hadde det for gøy til å knipse bilder.
Her er 1 av dem, guess of who? ;pI tillegg fant jeg en halvveis film av Thomas som halvveis danser, før han oppdaget at jeg filmet. That boy has got some moves, insanely kult. Elsker når gutter kan danse, vi hadde det dritfett på dansegulvet denne kvelden!
Søndagen gikk med til halvveis hangover på sofaen (det blir mye halvveis fra denne helgens utflukter ser jeg), deretter så vi Transformers, 1. Det holdt med den for min del, ikke helt min type film. Janne hadde store planer om å prøve å få meg med på kino for å se Transformers 3 denne uka, men jeg avstod den kjente jeg. Sovnet nesten halvveis i 1'eren. De siste dagene har vært noe sucky, rainy og sky'y. Mer er det ikke å si om det, håper på bedre dager fremover. Until later,

St.Hans-helgen del 2

Lørdag:

Våknet kl 11, slumret i sengen til 12:30 og kom meg omsider opp og ut. Spiste frokost ute og nøt parklivet. Denne dagen hadde jeg egentlig bestemt meg dagen før allerede for å være kliiiiin-edru (altså da jeg hang over bøtta på fredagen) selv om jeg var invitert på 2 fester for kvelden. Det ble til at jeg reiste til Charlotte i og med at jeg hadde store planer om å være edru og det var lettere slik ift. transport da jeg ikke har bil lenger, foreløpig. Dette med edru sa jeg i fra om allerede på fredagskvelden da formen var slik den var, rett og slett. Så klarte ei i 16-tida på lørdag etterhvert å overtale meg til å kjøpe med meg noen cidere, for sikkerhetsskyld, sånn i tillfelle jeg plutselig skulle bli veldig tørst. Fader at jeg er så lett å overtale, jeg er altfor svak for å ha det gøy! Så det ble slik, jeg kjøpte med meg noen cidere og 1 rusbrus. Vin kom ikke på tale denne kvelden, hadde ikke fått ned én slurk engang så kvalm var jeg på vin etter torsdagen hvor det ble altfor mye Cava. Og sprit, og øl, og drinker, og enda mer øl og drinker. Ikke rart det gikk så galt, nei. Janne og jeg ble hentet hos meg av Charlotte ved 18-tiden, så kjørte vi opp til deres leilighet. Lille Jacob hadde barnepass i Høvåg for kvelden slik at de voksne kunne ha det gøy ute.
I like it!

Jeg ble dødsforelska i løpet av kvelden


i denne kjekke karen!

og i alle brødrene hans, i grunn:
En gutt som snoker oppi en jentes veske. En litt feminin gutt, kanskje? ;-)Jeg kunne tenke meg å ta med disse hjem i veska mi!
Jeg fikk til og med lov av Charlotte til å ta med meg den grå, hællenuttan så skjønne altså, jeg dåner!

Åja, så er det kanskje tid for litt menneske-bilder fra kvelden:


Ken, Charlotte, Janne & meg


Morten og... ehhh ehm ja, jeg er så sykt dårlig på navn :-(
Help me, anyone?


Vertskapet (& kjæresteparet) ♥
Janne & Charlotte (og ei som er dødsforelska i bakgrunnen) ♥


Dancing the night away! Formen ble stigende ;D

(noen av bildene er tyvlånt av Janne fordi jeg var mer opptatt av kattungene enn å ta bilder denne kvelden ;p )

Så kom taxien, 1 time forsinka! Det ble halv pris det gitt, synd for taxi-mannen, bra for oss. Turen gikk på Kick (som vanlig), hvor vi danset og koste oss. Deretter forsvant Janne, jeg tenkte hun skulle ta følge til Lund hun også men hun hadde visst "gått i forveien" uten å gi beskjed til noen. Janne var rimelig på druen denne kvelden. Så da tok i hvert fall Jon-Kanon og jeg følge hjemover, hvor vi stoppet innom både Mc'ærn og Potetbaker'n på (om)veien for nattmat før vi fikk sumlet oss oppover mot Lund. Var hjemme i 04-tiden og det har aldri vært så godt å legge seg noen gang, jeg var sprenghoven i føttene, igjen. Og ikke minst fortsatt sliten etter torsdagens luftetur.

Søndag:

Våknet og var ikke fyllesyk, en veldig viktig detalj å påpeke. Takk og lov! Våknet av melding fra en kamerat om vi skulle en gjeng til Badeland, det hadde vært dødsgøy men jeg var rimelig sliten etter en hard helg, så avstod den. Jeg kommer sterkere tilbake! Hoppet i dusjen, fjernet all sminken jeg hadde glemt å fjerne i går som hadde gnidd seg godt rundt i ansiktet mitt, påførte litt maskara og dro på meg bikinien. Tid for å presse! Og presse ble det, da jeg kom hjem kl 18 i kveld var jeg rød, rødere og rødest i ansiktet. N 2 the ICE! Lenge siden jeg har vært så solbrent. Enda jeg hadde smurt meg med faktor i fjeset flere ganger i dag og alt, det hjalp tydeligvis lite for sola har virkelig tatt godt i dag!


1, 2, 3 - tre fly! Snart sitter forhåpentligvis vi på ett, eller hva!? ;-)
Jeg er så klar for sol, palmer, drinker, hvite strender, halvnakne kropper og pærty, i syden!

I kveld har jeg bare slappet av, er så klein og sliten etter helga så lader i grunn opp til en ny uke. Nå er faktisk klokka 03:41 i skrivende stund så jeg bør finne senga, skal egentlig tidlig opp i morgen og ordne forskjellige ærender i byen før jeg tenker å reise i noen timer, faktisk.

PS:


Lørdagens sang, jeg har fått helt hekt på denne!

St.Hans-helgen del 1

Det var vel første gang St.Hans har vart en hel helg, men jeg er ikke noe "fææææn" av lange overskrifter med mindre det er en quote, sangtekst e.l, så jeg samlet like godt helgen under én frase, for så gæren er jeg, ja! Hehe (neida). På torsdag kom som sagt Tiny på besøk til Kr.sand og vi var på storshopping på både senteret og i byen senere + en tur på fiskebrygga. Været streiket oss der i mot så noen tur på Bystranda ble det desverre ikke, men vi gikk en tur langs Bystranda på vei ned til Markens etter vi hadde vært en tur innom leiligheten min, i hvert fall.
Her er noen frozen moments:


Pitstop i leiligheten min: & etter å ha gått på Sørlandssenteret iført disse i 4 timer, hadde Tine rimelig smerter i bena!


Da var det godt å traske inn i disse, som hun hadde medbragt i veska (for sikkerhets skyld)
En god shopper av kvinnelig kjønn er alltid forberedt ;-)


BFF ♥

Så gikk turen nedover til byen, som nevnt langs Bystranda, og der ble det jo tid for litt fotoshoot:


Moi


et Tiny

Så etter litt shopping i Markens ble det tid for en tur bort på Fiskebrygga. Utrolig koselig der!


Fy søren, det er ikke rart Kr.sand'ere skryter av byen sin. Det er virkelig en vakker by!


You're my rock! & hands off, she's practically married! ;-)

Så var det tid for St.Hans-kvelden:

I 17-tiden ble Tine hentet av Erik, de dro på IKEA for å kjøpe kjøkken til huset de har kjøpt (som er huset til min mamma's tante, wierd but true, og ren tilfeldighet). Jeg ble kjørt hjem til Lund og begynte å stelle meg, så kom jentene hit for vors kl 18:30. Vinen ble hivd innpå i en fei før vi skulle på Sommer på torvet i byen og jeg ble full før vi i det hele tatt var kommet på plass der nede...


J&J :-)


Janne og Tone :-)


Og dette var siste bildet for kvelden hvor vi alle så presentable ut..

På fredagskvelden lå et par slike bilder tagget av meg på Face:


Jeg fikk SJOKK, med STORE bokstaver og bold-out skrift. Dette kunne ikke jeg huske! Det forteller jo litt om tilstanden på lørdag (nei, jeg mente torsdag).. Stakars bil som kom utfor oss på vei til byen.

Så kom vi oss omsider på Sommer på torvet:


Ragnhild og meg :-)


Ragnhild, Thomas, Lisa og Jostein


Jon-Kanon, Janne og meg


ehm ja...


Elise, meg og Ragnhild


Seriøst jeg dævver, så himla edru hele gjengen!


Ditto!


Vi rocket stolene på Harveys to the bone senere! Eller jeg rocket og Jostein passet på meg, heter det kanskje :p
Godt du var der sier bare jeg!

Så gikk turen på Harveys som tidligere fortalt, så hjem. Men først ble det uheldigvis litt fylledrama, herregud så unødvendig. Remorse. Fredag våknet jeg opp 07:30 og kastet opp frem til kl 15:30 på dagen, sov kanskje 5 min mellom hvert intervall. Stod opp opp kl 16, dusjet sittende og la meg på sofaen i stua, musestille frem til kl 20. Orket ikke engang gå og hente fjernkontrollen som lå 2,5 meter unna meg. Ved ett tilfelle måtte jeg hente tlf-laderen da jeg snakket litt for lenge i tlf, da hentet jeg fjernkontrollen samtidig.


Fredagens frokost ble pizza fra Pizzabakeren + Coca Cola, kl 21 på kvelden, kjørt hjem til meg fra rett nedi gata her. So worth it, & OTH-maraton "lettere" henslengt på sofaen!
For en (
ødelagt) dag!

Del 2 fra St.Hans-helgen kommer siden, nå skal jeg se ferdig en film på tv 3. Ønsker alle en finfin søndagskveld ♥

Lørdagens luftetur

Så var det dags for å skrive om denne helgens luftetur, som vanlig og som regel alltid finner sted på ukens sjette dag, lørdagen. Det var egentlig meningen at Tiny skulle komme på besøk denne helgen men planen ble endret desverre grunnet flytting-innflytting osv. Vi kjørte i hvert fall i gang vorspiel hos meg, jentevors. Alltid koselig! Først kom Janne, 30 min før avtalt tid, siden hun hadde sovet bort hele dagen og dermed gikk i gang med å stelle seg lenge før hun pleier. Men det gikk greit, jeg hadde rukket å hive meg både inn og ut av dusjen før hun plutselig stod på døra her :p Deretter kom Charlotte og senere kom Ragnhild og Gry. Det var superkoselig i hvert fall. Ca. kl 22 fant vi ut at vi var sultne og at vi skulle bestille pizza, så vi ringte til Pizzabakeren her på Lund, la inn vår bestilling og sa at vi skulle ha kjørt den hjem til meg (tar kanskje maks 10 min å gå, men det var uaktuelt i daværende beruset tilstand.. ;p). Vi fikk i hvert fall beskjed om at de hadde stengt utkjøringen for kvelden. Dooohh, der mistet de et salg i hvert fall og vi ble noen pizzastykker fattigere i magen. Til min store skuffelse, jeg var sååå klar for pizza! Janne hadde allerede planlagt at vi skulle ta taxi ned til byen før hun kom på vors og overtalte alle til å hive seg med på den geniale planen sin etterhvert som vi ble fullere, og fullere. Planen gikk ut på at vi skulle unngå å bli edru før byen, siden vi ble mer edru for hvert fotsteg vi tok for kvelden, mente hun. Søt! Så plutselig stod det en taxi plassert utenfor 23:40, da var det kvelds for å komme seg ut på byen og shake!


Kvellenns ævvtfittbilde til blåggæææn!


Det ble brødskiver i stedet for pizza grunnet at Pizzabakeren var så dumme!
De andre ville ikke ha brødskiver på vors, kan ikke skjønne det? :p


Ragnhild foretrekker heller å sitte på flossteppet mitt, heldigvis for rumpa hennes er det lunt og godt ;-)


Gry! :-)


J&J <3

Så, noen memoriserte øyeblikk fra byen, turen gikk som vanlig på Kick, for så ekstraordinære er jo vi! ;-)


Der møtte vi på en som er like ekstraordinær som oss, JonKanon!


Og Janne's bror!


En smule uklart, slik som kvelden forøvrig!

Vi shaket on the dancefloor så mye at jeg hadde vannvittig smerter, var hoven og rød på føttene etterpå. Det var så vidt jeg klarte å gå hjem. Jeg kan ikke skjønne hva jeg alltid skal med skyhøye-heels etter på byen, bare fordi det er så flatterende for lår og legger... Vel, det er jo minst like flatterende å gå som en stokken gris, eller hur? ;p


Skikkelig søndagsfrokost, family-style!


Jeg hadde disket opp for besøket som vertinnen jeg er! ;-)
Speilegg med ost under. Jo det er godt, try it! :D

Vi har allerede begynt å planlegge torsdagens luftetur. Superviktig å være tidlig forberedt! :p Da er det nemlig Sommer på torvet, et arrangement som kjøres hver torsdag i Kr.sand by om sommmeren. Masse fulle folk, alltid gøy.


En perfekt start på sommerferien

Som alle sikkert nå har fått med seg så startet jeg den helt vanvittig etterlengtede sommerferien min på fredag, 17.juni. Eller egentlig starter jeg den i morgen, men jeg hadde jo frihelg så i praksis har jeg jo hatt ferie siden fredag. Da vekkeklokka ringte 07:45 fredagmorgen hadde jeg virkelig null motivasjon til å gå på jobb, vanligvis pleier jeg å klare å ta meg selv i nakken rimelig kjapt og hive meg opp av senga etter noen ganger med slumring på tlf, men denne dagen var det virkelig ekstra vanskelig. Jeg tror jeg allerede var kommet i sommerferie-modus før jobb på torsdagen. Anyway, arb.dagen ble startet med Olapakka frokost fra Shell på Lund, Sunniva appelsinjuice og Lion ekstra crunchy sjokolade for å klare å holde koken denne siste dagen. Da klokka nærmet seg 13 på ettermiddagen begynte sola å titte frem mellom skyene så jeg satte på powersongen min, September - Mikrofonkåt, og kjørte gjennom resten av arb.lista mi.

Da klokka ble slagen 15:10 fikk jeg lov til å løpe ut av døra til kontoret vårt i hjemmespl. av min gode kollega som skulle ta over til kveldsvakt. Følelsen jeg hadde innvendig da var helt ubeskrivelig. Jeg tror det kalles lykke, rett og slett! Jeg satte i gang med litt husarbeid før jeg heiv meg i dusjen og stelte meg for kvelden, så kom Janne og vi labbet nedover mot byen langs bystranda. Vel fremme på fiskebrygga hadde vi planlagt å innvie sommerferien med reker & vin i sola, men etter å ha kikket litt på menyene som står utstilt ved restaurantene fant vi ut at vi heller skulle spise en fiskesalat på Pieder Ro. Dermed slo vi oss ned på uteserveringa, som de ekte nordmennene vi er. Med gassovn og tepper satt vi og koste oss der i flere timer i kveldssola, med litt vind, siden det tross alt er langs sjøen og fiskebrygga det er snakk om.


MmmMm! Dere som ikke liker sjømat går virkelig glipp av god mat!


Jannemor! :-)


Jeg vet ikke helt om jeg har klart å vende meg til det korte håret enda?

Etter å ha sittet på Pieder Ro og minglet i flere timer fant vi ut at vi skulle flytte oss til Dolly Dimples for litt dessert "smaking". Stikkordet er dermed Oreo Dream Cake, den bare dere prøve! Etter å ha sittet der i et par timer tok vi turen bort på makrellen hvor vi planla noen glass vin, egentlig. På Makrellen er det forresten veldig koselig, absolutt den koseligste restauranten på fiskebrygga! Skikkelig sydenstemning med palmer, "sol"senger, sand, hula-hula-accessories m.m. Jeg må ta et bilde neste gang, rett og slett!


Jeg måtte ta bilde av Janne's siden jeg allerede hadde hevet meg over min egen før vi fant ut at vi måtte ta bilde.
Kakemonster...

Etter en stund gikk vi hjemover til meg og satt og pratet. Så hadde Janne klart å se feil på bussruta så bussen hennes hadde allerede gått da hun skulle hjem og Steffen kom og hentet henne. Da hun hadde dratt sovnet jeg med hodet bakoverlent over sofaryggen, før jeg våknet drøye 2 timer senere og fant ut at det nok var lurere å gå og sove i senga heller. Som vanlig henger jeg etter med blogging (jeg vet det, sjokk) så gårsdagens nedskrevne og memoriserte festligheter kommer i neste innnlegg, og forhåpentligvis klarer jeg å få postet dette senere i kveld. Nå skal jeg spise og stelle meg, så skal vi en gjeng på kino i kveld å se Hangover 2. Gleder meg! Håper dere får en finfin søndagskveld :-)


The beginning of summer 2011

Herligland, for en kveld i går! Da jeg logget inn på face for noen timer siden stod det på min venninne sin post 'En utrolig gøy søndag!!'. Jeg tenkte bare: oioioi, hun må være så sykt dårlig i dag hun, stakars! Altså at det var ironisk ment, for i mitt hode så er det søndag, i dag. Men på ordentlig er det jo mandag i dag, det kjennes bare ikke slik ut. Anyway, det var en utrolig gøy kveld i går, uten tvil. Jeg har savnet kvelder som denne ♥ Det er rart hvordan man møter mennesker og man bare "klikker" med dem. Det kjennes ut som jeg har kjent dere flere år, mens sannheten er at jeg bare har kjent Janne & gjengen i 1 år nå. I løpet av dette året har vi i hvert fall hatt det veldig gøy sammen, og kvelden i går blir uten tvil en verdig kveld i minneboka. Jeg knipset i alt 87 bilder og 3 filmer i går, nå har jeg sortert ut de "fineste" bildene i en egen mappe, det resulterte i en reduksjon til 45 bilder, her får dere se noen av dem:


J&J :-)


Om en god latter forlenger livet, ja da kommer disse 2 til å leve lenge!


Thomas is the lucky bastard!Yes, he is indeed! J&J er gulljentene til Thomas ♥


Og Steffen er en herlig gutt, han kaller seg selv kosebamse! Jeg var så heldig at jeg ble most mellom 2 kosebamser på vorset i går!


JonKanon, Janne, Thomas & jeg (+ Jostein som tar bilde) are leaving the bbc-party and we are gonna hit the town!

Vel fremme utenfor Kick fant vi ut at dette ble jo en nokså bomtur, da Kick viste seg å være stengt. What!? Kick stengt på en søndag?? Det er godt vi tenker så langt. Så dermed tenkte vi enda lenger og satt marsj rett mot Havanna! Det ble jo faktisk en enda større bomtur da det kun var sånn ca 10 mennesker der, inkludert oss! Så da J&J var blitt 1 cider fullere satte vi kursen mot Harveys.

På Harveys var det freakin' awesome, vi danset på bordene og det var stappfullt med folk. De Sjarmerende rocket Harveys to the bone i går! Her spilte de også kun summerfeeling-sanger, just perfect for en summerfeeling-helaften! Det var nemlig Strawberry Daiquiri-tema på Harveys for gårskvelden.


There's no words to describe this pic better than f u n !


Thomas rocker Harveys!


De Sjarmerende ♥

Etter å ha rocket Harveys ned i sokkene fant De Sjarmerende ut at de skulle videre på ferd, neste stopp var nemlig fiskebrygga. På veien skulle de på skattejakt, Jon og Jostein hadde nemlig sporløst forsvunnet.

De sjarmerende hadde ikke lenger enn kommet ut fra dørene på Harveys før de fant sin første skatt på veien, det ble denne fulle karen som hadde blitt kastet ut fra Harveys.


Han kunne ikke forstå hvorfor han hadde blitt kastet ut, det "kunne ikke Jeanette skjønne heller". De Sjarmerende tok han med på en luftetur til fiskebrygga.


På skattejakten fant De Sjarmerende et tre, det ble dermed tid til litt planking


og enda litt mer planking!


og tid til litt kos! Janne har også på seg en lekker truse for anledningen, til hele Kr.sand's begeistring! ;-)


Å'HEI Å'HÅ! Snakk om å være edrue edruesen!


Jonathan gikk tilsynelatende litt lei av oss og fant ut at det var bedre å joine sitt eget selskap!


Og mens Janne bygger sitt sandslott rett ved fiskebrygga


så sitter Thomas beundrende og ser på Byggmester-Janne! ;-)


Sannelig tok Jonathan til fornuft og bestemte seg for å komme tilbake til sivilisasjonen igjen og synes i grunn De Sjarmerende var ganske så sjarmerende likevel.

Vel fremme på fiskebrygga inntok vi Makrellen og Baracuda. Der var det sommerstemning til 1000 med sand mellom tærne, palmer, parasoller, drinker og sexy summerbeats, samt en god del folk. Møtte blant annet her på Fredrik og Linus, jeg tror Fredrik synes undertegnede var rimelig (sjarmerende, ofcourse) full ;p Etterhvert bestemte Jonathan seg for å forlate oss til fordel for et siste forsøk på å hive seg inn på Harveys igjen, mens De Sjarmerende fant ut at de skulle gå "hele veien" hjem til Lund. Jeg fant ut at det gikk fortere å gå langs bystranda (egentlig gjør det ikke det), så det ble slik. På veien fant jeg også ut at jeg hadde rimelig vondt i bena og tok av meg mine high-heels til fordel for å gå barbeint.

Etter ett stykke fant jeg ut at også dét gjorde vondt, så da tilbød Thomas å låne bort skoene sine til meg, her er beviset på hvor snill gutt Thomas er:


What a style Jea! De var bare 13 strl for store.. men jeg gikk med dem hele veien hjem til Lund, noe tungt i oppoverbakkene men, lår og legg-musklene mine fikk kjørt seg i hvert fall!
Og mens u.t med de store skoene bare en halv gang var snublefot på veien så..


var det ei annen som ikke var like heldig! Janne skulle nemlig bare teste hekken.. Jeg dævver!!

Plutselig fant vi ut at vi skulle ta en snar-tur til syden, nedenfor ser dere bildebevis på at vi har vært i sydligere strøk i løpet av kvelden også:


Thomas the rescuer!


Thomas redder gulljentene sine!


2 fornøyde og brune jenter etter en snartur til syden en junikveld! :-)

Omsider kom til over Lunds-broa. Hurray, det tok jo bare 1 time, liksom. Å bruke over 1 time fra fiskebrygga og over til Lund må være ny rekord. De Sjarmerende klarer det meste! På lund endet vi også kveldens skattejakt, den fantes der (minus Jon og Jostein da, aner fortsatt ikke hvor de tok veien hen) ;PTusen takk for en superfantastisk kveld med mye sprell, må absolutt gjentas! ♥